Developer

Build innovative technology to support police forces around the world

Fluent Swedish is a requirement, therefore the application is in Swedish.

Utvecklare till Griffeye

Vi växer och därför söker vi nu kreativa utvecklare till vårt produktteam på Griffeye! Hos oss får du arbeta med att utveckla innovativ teknik till stora polismyndigheter runt om i världen. Det innebär att du får vara med och lösa stora (och väldigt spännande!) utmaningar som gör verklig skillnad för våra användare och samhället i stort.

  • Omfattning: Heltid, 100%.
  • Start: Omgående (med hänsyn till ev. uppsägningstid)
  • Ort: Göteborg

Vilka är vi?

Som del av Safer Society Group utvecklar vi teknik i syfte att skapa ett tryggare och bättre samhälle. Vår produkt Griffeye Analyze har funnit sedan 2015 och används idag av över 4000 polismyndigheter världen över för att utreda stora mängder bild och video. Framförallt i utredningar av övergreppsmaterial på barn, där vi bland annat utvecklar vår egen klassificeringsalgoritm med hjälp av Machine Learning (AI) som hjälper till att identifiera barnen i materialet.

Vi är ett tvärfunktionellt team bestående av utvecklare, testare och designers. Hos oss finns det en stark gemenskap och de flesta av oss har arbetat många år inom Safer Society Group. Genom nära samarbete, korta beslutsvägar och en gemensam känsla av att vi faktiskt bidrar till ett bättre samhälle har Griffeye kommit långt på bara några år.

Hur det är att jobba som utvecklare hos oss

Hos oss är alla delaktiga i utvecklingen av hela produkten – från gränssnitt till databas och back-end. Vi arbetar framförallt med C# .NET och SQL, men även med webbteknologier som Javascript, CSS och HTML5. En vanlig dag kan innehålla allt från enklare uppdateringar till större arkitekturella beslut – vi tycker helt enkelt om att få arbeta varierande och utmana oss själva.

Mycket av det vi gör är nyutveckling eftersom vi alltid vill förbättra vår produkt och ge våra kunder ett effektivare verktyg. Det är dock lika viktigt för oss att vi aktivt hjälper till med supporten av våra kunder samt hanterar vår tekniska skuld löpande. Eftersom vi alltid vill vara först med den senaste tekniken inom vårt område utvecklar vi i ett högt tempo, men bortprioriterar aldrig kvalitén.

Nya idéer tar vi fram genom att löpande bolla förslag med varandra och diskutera olika lösningar. Dessutom tycker vi det är viktigt att ta tid till att testa nya saker för att fortsätta utvecklas. Därför har vi exempelvis regelbundna projektdagar där alla har möjlighet att fokusera på sina egna utvecklingsmål och jobba mer innovativt på egen hand.

Det som driver oss i vårt arbete är vetskapen om att vår produkt gör stor skillnad i samhället. Men även om vi arbetar med allvarliga saker är det för oss minst lika viktigt att ha roligt på jobbet. Våra dagar innefattar en stor dos humor (ofta rätt kass), många skratt och diverse aktiviteter vid sidan av arbetet. Tillsammans äter vi hamburgare på torsdagar, springer på luncherna, spelar padeltennis och utmanar varandra i brädspel. Har du någon favoritburgare? Annars har vi några riktigt bra förslag.

About Griffeye

Griffeye was founded in 2015 with the objective to offer law enforcement a revolutionary solution to process and cut through large volumes of image and video data. Today, Griffeye is world-leading in its field and used by over 4,000 police agencies across the world. 

Apply for this position

  • Drop files here or
    Max. file size: 50 MB.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.